Bijgerecht, Food

Coleslaw

 

Coleslaw - Theorangegarden

Ik vind witte kool zo lekker, zowel warm als koud. Ik maak dit keer een makkelijke coleslaw met wortel en een simpele dressing die je kunt maken met basic ingrediënten die je vrijwel altijd in huis hebt liggen. Daar hou ik van, niet te veel poespas. Een lichte salade die je met van alles kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke fried chicken wings of in een wrap!

 

 

Benodigdheden:

200 gr. Witte kool
1 wortel
2 volle eetlepels mayonaise
2 el. Azijn
1 el. Suiker
1 thl. Honing
Peper en zout naar smaak

Bereiding:

Snijd de kool en wortel in hele dunne reepjes en doe dit in een kom

Mix in een aparte kom de mayonaise, azijn, suiker, honing, peper en zout.

Roer dit goed door en maak je geen zorgen als de suiker nog niet helemaal is opgelost. Dit komt later wel.

Mix de dressing door de kool en wortel en je bent klaar! Super makkelijk en snel om te maken. Heerlijk bij allerlei gerechten. Enjoy!
 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emily van Kampen 26 november 2014 at 00:06

    Mijn vader is een echte coleslaw fan en hij wordt vast heel blij als ik het een keer zelf maak voor hem.

  • Laat een reactie achter bij Emily van Kampen Cancel Reply