Food, Hapjes

Quesadillas

quesadillas, wraps, mexicaans, theorangegarden

Mijn man vroeg me al een tijdje om dit te maken quesadillas met tonijn. Thuis zijn ze er dol op en er was een tijd dat het wekelijks als lunch werd geserveerd en opeens niet meer. Geen idee waarom want ik vind het zelf ook super lekker en vooral makkelijk om te maken. Eén van de versies die ik regelmatig maak is deze versie met tonijn.

Benodigdheden:
1 ui
1 paprika
1/3 courgette
1 wortel
Handje groene olijven
1 blikje mais
2 blikjes tonijn

1 thl. Gerookte paprikapoeder (die ik gebruikte is bitterzoet)
1 ½ el. Oregano
1 thl. Kurkuma
1 thl. Chilipoeder
1 vis bouillon blokje
Peper en zout naar smaak

Kaas
Wraps

quesadillas 2- theorangegarden

Bereiding:

Snijd alle groente fijn.

Fruit een uitje in een hete pan en voeg vervolgens de rest van de groente toe.

Voeg de kruiden en bouillon toe en snijd alvast de olijven in ringen.

Wanneer de groente gaar zijn voeg je de tonijn, mais en olijven toe.

Mix alles goed door en breng eventueel nog op smaak.

Leg een wrap in een droge koekenpan en verdeel hierover plakjes kaas, dan het groente mengsel, weer kaas en dan een andere wrap.

Bak de wrap aan beide zijde en doe dit met de rest van de wraps tot je mengsel op is.

Snijd de quesadillas in punten en genieten maar! Enjoy!

quesadillas 3-theorangegarden

Maak jij weleens quesadillas? Laat het me weten in de comments! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Jorien 25 februari 2015 at 02:38

    Mjam! Dit wil ik dus altijd nog eens maken. Lijkt me zo lekker. Ziet er echt smaakvol uit.

    • Reply theorangegarden 26 februari 2015 at 13:12

      Dankje Jorien, hier thuis zijn ze er dol op dus zeker het proberen waard <3

  • Reply Kim 26 februari 2015 at 02:13

    Heerlijk. Is allang geleden dat ik dit gemaakt heb. Ik maak ze ook weleens met kip.

    • Reply theorangegarden 26 februari 2015 at 13:13

      Ja met kip is het ook erg lekker, zal er een keer een variant van mij online plaatsen. <3

  • Reply Madelon 27 februari 2015 at 12:31

    Perfect als snack of lunch! Binnenkort hier ook maar weer eens maken. Thanks voor je recept :D

    • Reply theorangegarden 2 maart 2015 at 01:24

      Graag gedaan Madelon! Ben benieuwd wat je ervan vind!

    Laat een reactie achter bij Jorien Cancel Reply