Lifestyle, Review

Review: Zoete Zin

zoetezin review - theorangegarden

Als je me volgt via Instagram dan weet je hoe ik aan dit boekje kom. Een aantal weken geleden heb ik namelijk dit super leuke boekje gewonnen via een winactie. We moesten een recept maken van krachtballetjes en de foto plaatsen op onze pagina. Ik waagde het erop met deze twee  foto’s hieronder. 

instagram winactie- theorangegarden

 

Twee weken later kreeg ik het bericht gewonnen te hebben whoehoew! Ik keek erg uit naar het boekje en kreeg het heel snel binnen, dus dat was heel fijn.

Het boekje heeft een mooie roze zoete kaft met leuke tekeningen van Fidessa Docters van Leeuwen, in het boekje zelf kom je meer van deze tekeningen tegen. Het boekje is door Kirstin Hanssen en Fidessa Docters van Leeuwen geschreven. Het boekje is makkelijk te lezen en geschikt voor iedereen. Je wordt tijdens het lezen persoonlijk betrokken en ze delen hun eigen suikervrije ervaringen.

Een leuk feitje is dat het boek hier in Nederland gedrukt is. Vele boeken worden in China gedrukt en dat is wederom goedkoper. Nu is het boekje hier gedrukt  om de Nederlandse drukker te steunen. Hierom staan er geen plaatjes in het boek, om het zo betaalbaar te houden voor iedereen!

Wanneer je dit boekje vanaf het begin openslaat kom  je eerst een hoop informatie en vooral motiverende woorden tegen, om bewuster te worden van alle junk en suikers die we eten. Wat ook leuk is, is het ‘40 dagen zonder suiker plan’. Zo kun je jezelf uitdagen om verandering aan te brengen in jou leefstijl. Er staan genoeg suikervervangers in en ook een merkenoverzicht welke merken je het best kunt kopen. Ideaal vooral als je niet altijd even stil staat bij de ingrediëntenlijst. Geraspte kokos bijvoorbeeld kan ook nog andere dingen bevatten dan geraspte kokos, dus kies bewust!

zoetezin review 3- theorangegarden

Nadat je informatie hebt gehad over voeding, producten en een lijst met the good stuff hebt gelezen, ben je klaar voor het volgende… de recepten! Yeah!

Ik zelf let niet zo heel bewust op mijn voeding. Wel probeer ik gevarieerd te eten en voor mijn kinderen veel suiker vervangers te gebruiken. Ik heb dus veel aan dit boekje en zelfs voor de chocoholics zijn er vervangers geloof het of niet!

zoetezin review 2- theorangegarden

 

Nu heb al het een en ander uit het boekje geprobeerd zoals de havermout koekjes en de appelchips. Ik zelf ben persoonlijk niet een grote liefhebber van banaan verwerkt in koek, pancakes, cake en dergelijke. Helaas was dit ook zo in dit geval. Desondanks hebben mijn kinderen er wel van gesmuld! En daarom zal ik ze zeker ook vaker maken!

zoete zin koekje- theorangegarden

 

De appelchips waren super easy om te maken en lekker! Ik had ze hier met wat kaneel bestrooid en binnen no-time waren ze op. De volgende keer als ik ze maak, maak ik er meteen een badge van, want ze zijn ontzettend geliefd en gezond!

Appelchips- Theorangegarden

 

Dit boekje kan ik iedereen aanraden! Ben je opzoek naar zoete en lekkernijen, suikervrij en gezond. Dan zul je hier zeker vooruit mee komen. Ook voor de moeders onder ons, die daardoor bij meer producten stil staan wat aan hun kids te geven, kan ik dit boekje zeker aanraden. Serieus, ik ga voortaan mijn eigen chips voor ze maken! Kortom een boekje voor klein en groot, voor elk mens die zijn lichaam het beste wilt geven en hier stap voor stap naar wilt werken!

zoetezin review 4- theorangegarden

Dit boekje is te koop o.a. via bol.com voor €9,95

Wil je ook altijd op de hoogte blijven, volg mij dan via Instagram @The_orange_garden of via mijn andere sociale media! (zie de rechterbalk op de site)

Kende je dit boekje al? En eet jij al suikervrij?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply