Wij eten graag wentelteefjes thuis. Ik maakte laats deze wentelteefjes van suikerbrood. Dit is een stuk zoeter en daarom doe ik er niet zo veel suiker achteraf op. Dit is trouwens heerlijk als toetje met een bolletje vanille ijs en wat vers rood fruit. Klik gauw verder voor het recept!
Benodigdheden:
Suikerbrood
150 ml. melk
2 eieren
½ thl. Kaneel (optioneel)
Boter
Bereiding:
Snijd het suikerbrood in 1 cm dikke sneetjes.
Mix de melk, eieren en kaneel in een diep bord/kom.
Smelt een klontje boter in een koekenpan en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten tot goudbruin.
Mocht je teveel boter hebben gebruikt leg de wentelteefjes dan even op een velletje keukenpapier. Zo gaat het overtollige vet eraf.
Serveer met vers fruit! Of ongezoete slagroom als toetje. Enjoy!
6 Comments
Ik heb nooit eerder wentelteefjes van suikerbrood gemaakt. Eens proberen :)
Hmm dit lijkt mij heerlijk!
Mmm! Lekker! Ik maak zelf ook graag wentelteefjes van zelfgebakken brood. Extra lekker!
Niks kan tegen zelf gebakken brood op, heerlijk!
Ziet er lekker uit ! Ik heb ze ook weleens gemaakt, alleen met witbrood. Next time ga ik het ook met suikernrood proberen.
liefs, sara
Dankje Sara, ben benieuwd wat je ervan vind als je het hebt uitgeprobeerd <3