Geen categorie

The Orange Garden bestaat 1 jaar!

1jaarbloggen - Theorangegarden

De hele dag wilde ik dit artikel online zetten, maar door de drukte ben ik er nu pas aan toegekomen. Gisteren deelde ik met jullie de nieuwe layout en vandaag bestaat mijn blog 1 jaar! Één jaar geleden precies schreef ik mijn eerste post hier op theorangegarden.nl. Voor ik begon met het starten van een blog, vond ik het altijd leuk om andere blogs te lezen.  Ik raakte geïnspireerd en werd in mijn omgeving gemotiveerd ook te beginnen. Ik heb heel lang nagedacht over de naam en van wat ik nou eigenlijk wilde. De naam The Orange Garden heb ik uitgelegd op de About pagina, daar kun je vinden waar het mee te maken heeft. Het leek mij leuk om terug te kijken naar mijn eerste posts en nog een terugblik naar mijn vorige (en eerste) layout.

Ik heb gisteren mijn nieuwe layout gedeeld, hier was ik erg enthousiast over. Ik deelde het al eerder op Instagram en ik kreeg een hoop hele lieve reacties! Heel erg bedankt allemaal! Ik vind het fijn om als herinnering terug te blikken naar mijn vorige layout en naar hoe het allemaal begon.

The Orange Garden, nieuwe layout, oude layout, foodblog recepten

 

Mijn allereerste post die ik deelde was het recept van de Turkse Pide met gehakt, dit recept is vaak gemaakt door bezoekers. waaronder Niloufar van Tastynilous.nl. Daar stond dit recept een lange tijd onder de drie populairste posts, wat ik ontzettend gaaf vond natuurlijk!

turkse pide, pide, turks eten, gehaktbroodjes, broodjes, gehakt, the orange garden, theorangegarden,

Ook kreeg ik mijn allereerste perspakketjes van Keekspullen en Vitacoco. Dit allemaal was nog helemaal nieuw voor mij. Ik vind het eigenlijk nog steeds bizar dat dit allemaal in een korte tijd gebeurde.

keekspullen, bakspullen, unboxing, the orange garden

vita coco, vitacoco, kokoswater, suikervrije drank, pakjes drinken, gezond,

Het allerleukste van alles (seriously zonder cliché te zijn) is dat ik zoveel positiviteit krijg van de lezers en volgers. Ik krijg regelmatig privé berichtjes via Instagram met foto’s van uitgeprobeerde recepten en dat maakt mij zo ontzettend blij! Wanneer iemand de moeite doet iets uit te proberen, dat geeft mij een ontzettende energie boost en dat terwijl ik zo vaak vermoeid ben vanwege mijn gezondheidsproblemen. Ik wil daarom iedereen ontzettend bedanken voor de motivatie om door te gaan en het sturen van lieve en mooie reacties op recepten, sociale media of zelfs in real life! Heel erg bedankt en ik hoop dat ik er nog een jaar bloggen aan kan vastplakken!

Ook een shoutout voor de designer van mijn nieuwe layout www.ummikids.com. Wil je beginnen met bloggen, zoek je iemand voor het designen van je website of logo, neem dan zeker contact met haar op. Zeker als je iemand wilt die zijn job serieus neemt en luistert naar de klant. Zelfs als die klant zo kieskeurig is tot de letterdikte toe.. Ja, die klant was ik dus (haha)

Iedereen heel erg bedankt voor alles! En stay stuned, want er komt volgende week een knaller van een winactie online die je niet wilt missen! <3

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply Hajar 21 april 2015 at 23:32

    Hiep, hiep, HOERAAA!
    Super leuk dat je al een jaar bezig bent, Ga zo door!
    -x-

    • Reply theorangegarden 22 april 2015 at 22:33

      Dankjewel! <3 Super lief dat je een reactie achterlaat!

  • Reply Chahrazad 21 april 2015 at 23:42

    Je lay-out is echt prachtiggg geworden!!

    • Reply theorangegarden 22 april 2015 at 22:34

      Dankjewel meid <3

  • Reply Madelon 22 april 2015 at 02:06

    Mabrouk!!! Je nieuwe layout is echt mooi geworden <3

    • Reply theorangegarden 22 april 2015 at 22:35

      Heel erg bedankt Madelon, ben er erg blij mee <3

  • Reply Bouchra 22 april 2015 at 10:09

    Gefeliciteerd meid! Je doet het geweldig :) En die klant die zo kieskeurig is tot de letterdikte toe komt me heel bekend voor haha. Hier nog zo één!

    • Reply theorangegarden 22 april 2015 at 22:38

      Heel erg bedankt Bouchra, ik vind jouw blog altijd geweldig dus dit is een enorm compliment <3 Haha, gelukkig ben ik dan niet de enige :)

  • Reply Kim 22 april 2015 at 11:09

    Gefeliciteerd!

    • Reply theorangegarden 22 april 2015 at 22:38

      Heel erg bedankt Kim <3

  • Reply layla 23 april 2015 at 09:16

    Mabrouk lieverd!!! Insallah nog vele blog jaren!

    • Reply theorangegarden 25 april 2015 at 13:37

      Dankje! Insha Allaah zeker!

    Leave a Reply