Dranken, Food

Smoothies op basis van Sinaasappels

Smoothie sinasananas-theorangegarden

Ik heb mezelf voorgenomen elke dag minimaal één smoothie te drinken. Ik vind het altijd super lekker en verfrissend om te drinken. Alleen gaf ik altijd het excuus dat ik geen tijd had om het te maken. In plaats door mijn blender op te bergen in de kast, leg ik hem in het zicht neer, in de keuken. Zo maak ik het mezelf nog makkelijker om een smoothie te maken. Niet dat het een moeite was het apparaat uit de kast te halen, maar geloof me ik dacht er niet eens aan en blijf ik eraan herinnerd worden. Zelf hou ik van smoothies met niet teveel ingredienten. Ik wil proeven wat er in zit! Je kunt er eindeloos mee variëren en vandaag deel ik twee simpele smoothies op basis van sinaasappels.

Mango Sinas Smoothie:

Smoothie mangosinas-theorangegarden
Benodigdheden:

¾ Mango
4 sinaasappels

Bereiding:

Pers de sinaasappels of snijd ze in stukken en doe dit in de blender. Schil en snijd de mango en voeg dit ook toe. Blend dit samen tot een gladde smoothie.

 

Ananas smoothie:

Smoothie sinasananas1-theorangegarden

Benodigdheden:

6 sinaasappels
6 aardbeien
Halve ananas

Bereiding:
Pers de sinaasappels of snijd deze in stukjes en doe in de blender. Snijd de anas in stukjes en doe dit samen met de aardbeien ook in de blender. Blend dit tot een gladde smoothie. Enjoy!

Tip: Voor een extra koude en frisse smoothie, vries dan je fruit een paar uur van te voren in. Of een nachtje, zodat je de volgende ochtend heerlijk kan genieten van een extra koude smoothie!

Wat is jou favoriete smoothie?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply