Food, Hapjes

Worstenbroodjes

 

Worstenbroodjes -theorangegarden

Dit is een super makkelijke en snelle snack om te maken. Ik maakte deze voor een etentje waar iedereen wat kleins mee nam. Eers wilde ik wat uitgebreider maken, maar ik kwam tijd te kort. Dus omdat ik toch wel wat wilde meenemen, maakte ik deze simepele worstbroodjes. Gelukkig vielen ze hartstikke goed in de smaak, dat simpel zo lekker kan zijn!

Benodigdheden:

1 pak bladerdeeg
2 blikken knakworst
1 ei
Sesamzaadjes

Bereiding:

Haal de worstjes uit blik en snijd deze doormidden, je kunt ze ook heel laten dan heb je grotere worstenbroodjes.

Laat het bladerdeeg een beetje ontdooien. Laat dit niet te lang liggen, zo word het deeg te plakkerig om mee te werken. Gebruik dus bladerdeeg wanneer het niet te hard en niet te zacht is.

Snijd het bladerdeeg doormidden en leg op een helft het worstje neer.

Rol dit op et voila, je eerste broodje kan op de bakplaat.

Doe dit met de rest van de worstjes. Bestrijk met een geklutst eitje en bestrooi met sesamzaadjes.

Bak dit af in de oven op 200°C tot goudbruin. Laat het even afkoelen en smullen maar! Enjoy!

Wat is voor jou DE oplossing bij haast, als je toch wat wilt maken om mee te nemen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bouchra 30 augustus 2014 at 14:40

    Eergisteren heb ik dit toevallig nog gemaakt voor een snelle hapje. Lekker en makkelijk :)

    • Reply theorangegarden 30 augustus 2014 at 20:34

      Ook lekker met een plakje kaas er tussen, idd super makkelijk!

    Leave a Reply