Beauty & Health, Overig

Beauty Wishlist

Beauty Wishlist

Ik deel vandaag met jullie een kleine beauty wishlist. Ik vind veel dingen mooi en vooral van luxe merken zou ik een hoop willen hebben, maar toch probeer ik het een beetje allemaal haalbaar voor mezelf te houden en zo lijstjes af te werken in plaats steeds bij elke aanbieding dingen in te slaan. Ook deel ik volgende week met jullie mijn Culi wishlist. Ik ben ook erg benieuwd wat jullie leuk vinden uit mijn lijstje en wat jullie aanraders zijn op het gebied van beauty!

Om te beginnen dit prachtige oogschaduw palletje. Ik heb moeite met het vinden van goede matte oogschaduws en deze schijnen perfect te zijn! Veel Youtubers hebben er al over gesproken. Die raden het allemaal aan en krijgen er geen genoeg van. Heb tot nu toe geen negatieve review over gelezen of gehoord. Wel zijn ze best prijzig. Viseart oogschaduw pallete hebben je in verschillende kleuren categorieën deze lijkt mij erg mooi en een fijn basic pallet. Deze kost €75,95 bij Themakeupspot.

wishlist beauty viseart pallette -theorangegarden

Ik heb kwasten voor het zetten van foundation, maar oh wat zou ik graag een beautyblender willen hebben. Wat ik tot nu toe erover gelezen en gehoord heb is dat hij super fijn is om mee te werken, goed blend en niet teveel make-up opneemt zoals bij andere sponsjes. De beautyblender kost €15,95 bij Boozyshop.nl

Beautyblender spons

Zoals ik al zei heb ik al kwasten genoeg, maar toch zou ik heel graag nog een kwastenset van Zoeva willen aanschaffen. Je hebt bijvoorbeeld dit setje van Zoeva ‘Bamboo’ en erg budget en goedkoop voor het aantal kwasten wat je ervoor terug krijgt. Hier zit van alles in en vooral als je niet teveel wilt uitgeven is dit een ideaal kwastenset met een goede kwaliteit. Dit mooie vegan kwastenset kost €35,- en is te koop bij in de Zoeva webshop.

Zoeva Vegan kwastenset

Ik ben al tijdje opzoek naar een goede budget primer en ik had heel veel gehoord over Babyskin van Maybelline. Helaas is deze niet in Nederland te koop, echt balen. De primer lijkt de perfecte dupe te zijn van The Porefessional van Benefit alleen is die een stuk duurder en een stuk kleiner. Dus mocht je naar Engeland gaan, dan is dit een aanrader! Hier staat meer info over het product. Deze kost rond de $6.99.

Primer, Babyskin, Maybelline

En het laatste cosmetica product in dit artikel is MAC lippotlood ‘Soar’. Deze is onder andere te koop bij de Bijenkorf en bij MAC zelf, alleen is deze zo gewild dat ik hem niet kan bemachtigen. Altijd maar uitverkocht, helaas. Zoals jullie misschien al weten is dit het lippotlood welke Kylie Jenner dus altijd gebruikt. Prachtige kleur en ik zie hem overal constant voorbij komen, dus hoop dat ik deze nog kan bemachtigen met de MAC lipstick ‘Honeylove’. Deze kost €15,- bij o.a. Douglas.

Kylie Jenner lippotlood MAC SOAR

Ik heb eerder een krultang gerieviewd van ISO waar ik heel blij mee ben. Nu wil ik een nieuwe stijltang aanschaffen. Ik heb al een stijltang dus dit is op het moment niet echt iets wat haast heeft. De stijltand die ik graag zou willen hebben is van CHI, vooral nu met de kerst hebben ze veel acties en zou ik het zeker in de gaten houden mocht je er ook één willen. Ik zou gaan voor de CHI Regular Dual Voltage, die kost €135,20 bij Johnbeerens.com

John Beerens, CHI Stijltang

Ik kon de wishlist nog veel langer maken maar dit zijn beetje de hoogte punten, voor de rest zijn het wat kleinere dingetjes er omheen.

Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat met welke producten jij leuk vind uit mijn lijstje en laat me weten wat erop jou wishlist staat! Ik ben super benieuwd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Layla 18 december 2014 at 21:00

  Toch wel de make-up om eerlijk te zijn. style tang gebruik ik niet. Nog nooit gebruikt eigenlijk…

  • Reply theorangegarden 18 december 2014 at 23:11

   Wat staat er op jou wishlist?

 • Reply Chaima 18 december 2014 at 22:08

  Leuke lijst! Beauty blender heb ik even over getwijfeld, maar toch zou het denk ik niets voor mij zijn. Ik heb zelf niet echt een wish list wat beautyproducten betreft. Maar ik zou ooit wel de kwastenset van zoeva willen hebben. Die is inderdaad erg mooi! Lijkt me heerlijk om meerdere kwastjes te hebben en niet priegelen met onhandige kwasten hihi

  • Reply theorangegarden 18 december 2014 at 22:51

   Ja kwasten zijn echt super handig als je ze eenmaal hebt wil je nooit meer wat anders gebruiken (behalve misschien een beautyblender haha)

 • Reply Kim 19 december 2014 at 00:32

  ik vind soar ook echt een geweldige kleur. Op mijn lijstje staan een Mason Pearson borstel en revitalash. Beide zo duur, dus ik denk dat ze voorlopig nog wel even op mijn lijstje blijven haha.

  • Reply theorangegarden 19 december 2014 at 00:54

   Aah die haar borstel zou ik ook graag willen hebben. Die revitalash vind ik jammer dat het niet voor altijd blijft, maar wel goed product. <3 bedankt voor het delen van jou items die je graag wilt hebben!

  Leave a Reply