Beauty & Health, DIY

Sieraad verstevigen en repareren met nagellak

 

sierraad nagellak  - Theorangegarden

Een aantal maanden geleden kocht ik deze prachtige statement ketting via Senasieraden op Instagram. Ik was er ontzettend blij mee, maar na één keer de ketting gedragen te hebben vielen er al meteen steentjes uit. Ik baalde ontzettend en heb toen gemaild wat uiteindelijk niet veel zin heeft gehad. Ik moest daarom zelf een oplossing zoeken om er toch het beste van te maken.

Ik repareerde de ketting met doorschijnende nagellak, je kunt eventueel voor extra versteviging seconde lijm gebruik om het steentje terug te plakken. Vervolgens erover heen gaan met doorschijnende nagellak om het sieraad te verstevigen.

sierraad nagellak 2 - Theorangegarden

Ook kun je de nagellak ij zijn geheel lakken zo beschermd het je ketting tegen vervellen en verkleuren. Dit moet je wel eens in de zoveel tijd herhalen want die beschermlaag blijft ook niet altijd zitten.

Zo dit zijn mijn tips hoe je een ketting zelf heel simpel kunt verstevigen en repareren. Ik gebruik dit ook voor andere sieraden vooral sieraden met kleine steentjes daar werkt het heel goed op.

Senasieraden, Statement ketting, nagellak gebruiken op een andere manier, doorschijnende nagellak, nagellak voor iets anders

Heb jij nog tips om makkelijk sieraden te repareren of tips met doorschijnende nagellak deel ze dan in de comments!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply layka 22 januari 2015 at 18:45

    Handig! Nooit over na gedacht om het zo te doen

  • Reply Ibtissam 25 januari 2015 at 15:00

    Doe ik ook weleens. Heel handig.

  • Leave a Reply