Beauty & Health, Shoplog

Iherb Shoplog

Iherb, shoplog, real techniques, hurraw, amerika bestelling, kaneel olie, E.L.F

Ik shop regelmatig vanuit het buitenland. Vaak omdat de producten hier niet verkrijgbaar zijn of ze zijn hier een stuk duurder en ik op deze manier soms de helft maar betaal zelfs inclusief verzending in vergelijking wat ik hier in Nederland zou uitgegeven hebben. Ik deel daarom vandaag mijn Iherb shoplog, de geshopte items zijn vooral beautyproducten.

Ik begin met de make up producten van E.L.F. ook wel bekend als “Eyes Lips Face” een budget cosmetica merk wat ook hier in Nederland te koop is voor heel goedkoop.

Ik kocht deze hele mooie baked blush in de kleur ‘peachy cheeky’ en kocht dit voor $2,70

Iherb shoplog 7 -Theorangegarden

Ik kocht nog een blush alleen dit keer met een bronzer in de kleur ‘St. Lucia’. De verpakkingen lijken erg op Nars en had er al veel goede dingen over gehoord. Het zijn geen dupes als je het mij vraagt, maar wel erg mooi! Deze koste $2,70

Iherb shoplog 8 -Theorangegarden

Mijn laatste product van E.L.F. is dit jumbo lippotlood in de kleur ‘tea rose’. Deze kost $2,70

Iherb shoplog 4 -Theorangegarden

Ik kocht ook natuurlijk kwasten van Real Techniques ik heb er al een aantal, maar kon het niet laten om ze niet te kopen.

Iherb shoplog 5 -Theorangegarden

Ik kocht de Expert Face Brush, de verpakking geeft aan dat deze ideaal is voor foundation. Deze kost $8,10

Ook kocht ik de Shading brush voor de ogen. Ik heb niet heel veel oogschaduw kwasten en wilde deze uitproberen. $5,40

Als laatste van Real Techniques kocht ik de ‘miracle complexion sponge’. Ik weet dat ik in mijn Beauty wishlist deelde dat ik graag de beauty blender wilde, deze is alleen een stuk goedkoper. Kon het daarom niet laten.

Ik ontving deze helaas wel in een kapotte staat. Gelukkig was het product zelf niet kapot, slechts alleen de verpakking. Ik heb ze erover gemaild en kreeg al vrij snel een antwoord. Ik kreeg mijn aankoopbedrag terug gestuurd, ik had het eerlijk gezegd liever het willen ruilen, maar dat doen ze niet bij internationale verzendingen. Deze koste $5,40.

Ik kocht ook wat verzorgingsproducten zoals het masker van Queen Helene ‘mint Yulep’. Goed voor de onzuivere huid. Deze kost $3,51

Iherb shoplog 1 -Theorangegarden

Met deze kou kan ik niet genoeg lipbalsems hebben, ik kocht dit keer wel een speciale lipbalsem van het merk Hurraw die je kunt gebruiken voor het slapen. Deze kost $3,44.

Iherb shoplog 6 -Theorangegarden

Ik kocht ook een grote fles plantaardige glycerine voor een DIY/How-to die ik met de tijd met jullie zal delen. Deze kost $6,18.

Iherb shoplog, shoplog, Iherb, Plantaardige glycerine, Iherb bestelling,

En het allerlaatste product is deze kaneelolie die ik kocht voor $6,18.

kaneelolie, cinnamonoil, kaneel, cinnamon

Dit was mijn Iherb shoplog ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Mocht je bij Iherb zelf willen bestellen dan kan dat via deze link hier help mij en de site ook een beetje mee. Bij je eerste aankoop krijg je bij een $40,- bestelling $10 korting en bij een $30,- bestelling $5,- korting.

Een tip voor wanneer je de eerste keer besteld bij Iherb, kies voor een bezorging via DHL hier kom je niet duurder te staan dan je dacht vanwege belastingen.

Hou er rekening mee dat retouren niet kan, wel krijg je je geld terug wanneer er iets mis is gegaan en jij het product verkeerd of in een slechte staat ontvangen hebt. De service is verder snel en hoef je er zeker geen zorgen over te maken.

Wat ook goed om te weten is dat je niet via Ideal kunt betalen, maar met je creditcard.

Als jullie nog vragen hebben betreft het bestellen van Iherb, laat ze dan gerust achter in de comments. Ben ook benieuwd wat jullie van de producten vinden, so let me know! Ook als je eerder besteld hebt via Iherb, ben ik erg benieuwd naar jou ervaring! 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Layla 5 februari 2015 at 22:11

    leuke producten!! Ik ben dol op de producten van elf…

  • Reply Fabulicious Home Life 7 februari 2015 at 20:06

    Gek genoeg heb ik nog nooit de producten van elf geprobeerd. Ben erg benieuwd wat je er van vindt!

  • Leave a Reply