Kids Corner

DIY Handjes Boom

DIY cadeau opa en oma-theorangengarden

Ik zat laatst te denken wat een leuk cadeau zou zijn van de kids voor opa en oma. Ik dacht aan een tekening of een cadeautje met een quote wat je vaak kunt kopen in de winkel. Toch hou ik liever van een uniek en origineel cadeau, een cadeau waar een beetje moeite in is gestoken. Begrijp me niet verkeerd een cadeau uit de winkel is ook leuk het gaat tenslotte om het gebaar. Alleen heb ik het liever om toch iets zelf te maken. Dus hierbij deel ik het als een DIY en cadeautip!

Ik maakte een schilderij in een vorm van een boom, met de handjes afgedrukt van mijn oudste zoon. Ik heb er toen een korte tekst bij geverfd wat niet zo mooi gelukt is zoals ik wilde. Deze DIY handjes boom, is simpel om te maken. Je hoeft niet heel handig te zijn om dit te kunnen, super leuk dus!

Wat heb je nodig?

Canvas/ Linnendoek
Verf
Kwasten
Wegwerp bordje
Handjes natuurlijk
Een Handoek eventueel.

Hoe ga je te werk?

Als eerst tekende ik met potlood de boomstam en verfde deze bruin.

Wanneer dat gedroogd is, doe je wat verf op een wegwerp bordje en zo kan het kindje zijn hand erin doen (onder begeleiding) en afdrukken op het linnendoek.

Dit herhaalde we een paar keer en lieten het toen drogen.

Het was echt leuk om dit te doen! Door te vertellen dat we het maakte voor opa en oma, maakte het natuurlijk nog leuker.

Afgelopen weekend hebben we het cadeau gegeven, omdat ze al bijna op vakantie gaan. Het was een geslaagde dag en een leuk moment om mee te maken. Zo leert hij ook iets te kunnen maken en het te geven aan een ander. Wat ook leuk is, is dat hij zelf benoemde dat het zijn eigen handjes waren. De tijd vliegt voorbij, de kleine peuter is al bijna kleuter!

DIY cadeau opa en oma 2-theorangengarden

Wat vinden jullie van deze DIY? Ik lees het graag terug in de comments!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply chaima 17 juli 2014 at 22:35

    Leuk idee! Schattig hoor

    • Reply theorangegarden 17 juli 2014 at 23:03

      Dankjewel!

    Leave a Reply