Kids Corner

Review: Naïf Billencreme

naifcare, diapercream, billenzalf, billencreme

naifcare diapercream- theorangegardennaifcare, diapercream, billenzalf, billencreme

Ongeveer een maand geleden heb ik twee producten mogen uitkiezen bij Naïf . Ik koos voor de billencrème en de vette crème. Ik was vooral benieuwd naar de billencrème en ben deze uitgebreid gaan testen. Om voor jullie te reviewen, ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Mijn jongste zoontje van anderhalf, heeft nog weleens last van luieruitslag. Hij krijgt het al best snel en moet hem daarom ook zo snel mogelijk verschonen. Nu we in de fase zitten dat de kiezen eruit komen en hij daardoor dus veel last heeft van diaree, is de kans op luieruitslag daarmee nog meer vergroot.

Naïf  is een lijn met natuurlijke babyverzorging. Naïf maakt producten welke vrij zijn van chemische troep en voornamelijk bestaan uit zachte en natuurlijke ingrediënten. Het is speciaal ontwikkeld voor baby’s met de gevoelige huid. De producten bevatten verschillende oliën en zijn vrij van parabenen, SLS/SLES, mineraal oliën en slechte chemische stoffen.

naifcare diapercream 3- theorangegarden

 

Laten we samen kijken naar de verpakking. Ik vind die namelijk er heel leuk, strak en lief uitzien. De crème zit in een tube wat super fijn is, handig om te doseren en ook hygiënisch. Voorheen gebruikte ik altijd een potje en ging er dan wel 1 keer in met mijn vinger,  maar dit werkt gewoon veel fijner.De tube billenzalf bevat 75 ml.

naifcare diapercream4- theorangegarden

De geur van de crème ruikt heerlijk, maar niet te sterk. Het heeft een zachte en aangename geur. De crème zelf is ook niet heel dik, vind bijvoorbeeld de sudocreme dikker . Normaal vind ik een zalf wel fijn, maar je moet je eens voorstellen hoe lastig dat is om uit een tube te krijgen. Ik krijg de crème bijvoorbeeld makkelijk uit de tube gedrukt. De creme hecht goed aan de huid en is makkelijk uit te smeren. Je hebt ook nog eens helemaal niet veel nodig dus gaat zo een tube lekker lang mee.

naifcare diapercream 2- theorangegarden

Mijn zoontje heeft dus best vaak luieruitslag gehad en heb het dagelijks gebruikt door bij elke keer  na het verschonen weer een laagje te smeren. Na de derde dag waren de rode plekjes grotendeels weg. Ook de aanwezige wondjes waren er niet meer. Ik ben daarom erg tevreden met deze billencrème van Naïf!

naifcare diapercream 1- theorangegarden

Ben je in verwachting van een baby of heb je al kinderen en ben je enthousiast geworden na dit gelezen te hebben en wil dit product kopen. Je kunt deze Naïf billencreme online en in sommige apotheken kopen voor €12,95.

* tip: ook leuk en origineel als kraamcadeau!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply