Dranken, Food

Citroenlimonade

citroenlimonade 1-theorangegarden

Als ik denk aan vakantie dan denk ik aan heerlijk zelfgemaakte citroenlimonade. Mijn oma maakte deze altijd en vond het heerlijk. Helaas heb ik oma’s recept nog niet dus ben ik op internet op zoek geweest naar een citroenlimonade recept en heb toen het recept van Laura Vitale uitgeprobeerd. Ik vind deze heerlijk, er gaan verse citroenen in en veel ijsblokjes. Ik heb er wat schijfjes citroen in gedaan, omdat ik het mooi vind in de kan. Wel raad ik het af, dit gaf namelijk een bittere smaak aan de drank. 

Benodigdheden:

1 cup water
1 cup suiker
1 ¼ cups citroensap
5 cups water
2 ½ cups ijsblokjes

Bereiding:

Breng 1 cup water en de suiker aan de kook, dit word de siroop voor je limonade

Doe de citroensap, water en ijsblokjes alvast in een kan.

Wanneer de siroop klaar is voeg je die toe aan de rest, meng dit allemaal goed door elkaar.

Laat dit voor een paar uur koelen in de koelkast en voor je het weet kun je genieten van een heerlijk koude citroenlimonade! Enjoy!

citroenlimonade-theorangegarden

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Chaima 22 augustus 2014 at 01:07

    JAMMMIIIEEEE

  • Leave a Reply