Shoplog

Shoplog Albert Heijn & H&M

Shoplog ah- theorangegarden

Zoals jullie misschien al wisten zijn er bakspullen bij de Albert Heijn te koop van de lijn ‘Heel Holland bakt’. Ik vond de spullen super mooi en ook leuk bedacht, alleen had ik er nog niks van gekocht. Op dit moment zijn ze in de Sale! Alles is voor de helft van de prijs, tja, dan heb je me! Dus ben ik ernaar toe gesnelt met een vriendin om het één en ander te kopen. Helaas hadden ze niet alles wat ik wilde, namelijk een taartrooster, maar die ga ik dan maar ergens anders nog kopen.

Ik deel daarom in dit shoplog de bakspullen en een item van de H&M

Ik kocht hier twee super handige en schattige springvormpjes van 15 cm. Zo kun je makkelijk een klein taartje maken. Voor €2,99 per stuk.

Shoplog ah springvorm - Theorangegarden

Ik kocht er een pak amandelmeel hier wil ik iets lekkers van maken en het was super goedkoop. €2,50  voor 200 gr.

shoplog ah amandelmeel - theorangegarden

Ik kocht ook twee pakken chocolade chunks, wil al een tijdje chocolate chip cookies maken en vergat steeds chocolade te kopen die ik normaal gesproken in stukken hak, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan en dan ook nog eens met een klein prijskaartje. Inslaan!! Ik betaalde, €1,50 per pak.

Shoplog ah chocochunks- theorangegarden

Deze schattige cupcake/muffin papiertjes voor maar €0,80 kon ik niet laten liggen. Hier zitten 48 stuks in, in vier verschillende kleuren.

Shoplog ah caisses- theorangegarden

 

 

Shoplog ah caisses2- theorangegarden

 

In deze tijd van het jaar kun je overal in de schappen koek –en speculaas kruiden vinden en kocht ik de koekkruiden variant voor maar €1,15

Shoplog ah koekkruiden- theorangegarden

Ik heb ook een fondantroller van deze lijn gekocht van 50 centimeter voor maar €4,99. Hier heb ik helaas geen foto van.

Bij H&M (Home) heb ik deze mooie fles gekocht. Je kunt deze fles voor van alles gebruiken, door de goede sluiting van de fles blijft je product erin goed houdbaar. Ik kocht deze voor €3,99.

glazen fles- the orangegarden

 

Zo dit waren mijn aankoopjes, ik denk dat ik nog wat amandelmeel zal inslaan en had eigenlijk ook graag nog de tulbandvorm gewild.

Wil je zien wat ze allemaal in het ‘Heel Holland bakt’ assortiment hebben klik dan hier, in de webshop kun je de spullen ook kopen maar die zijn niet in de sale.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van aankopen vinden en of jullie ook aankoopjes uit dit assortiment hebben gedaan, laat me dan weten wat je gekocht hebt in de reacties!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply chaima 11 oktober 2014 at 00:00

    Leuke spulletjes! Ik vind de verpakkingen alleen al heel leuk!

    • Reply theorangegarden 11 oktober 2014 at 09:16

      Ja, ik vind ze ook heel mooi, nu maar hopen dat de producten ook goed zijn.

    Leave a Reply