Lifestyle, Shoplog

Shoplog: Lightinthebox

shoplog lightinthebox-theorangegarden

Ik heb ongeveer een maand geleden een bestelling geplaatst op lightinthebox.nl. Ik wil jullie vandaag in een shoplog laten zien wat voor kleine aankopen ik gedaan heb. Dit is mijn tweede bestelling bij lightinthebox die ik binnen heb gekregen. Ik heb in deze bestelling wat verschillende spulletjes gekocht. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Ik heb twee kettingen gekocht waaronder deze zilveren ketting. De ketting is niet van echt zilver uiteraard. Toen ik de ketting uit de verpakking haalde viel het me op dat hij super licht is. Hij is gewoon van aluminium. In de eerste instantie oogt het misschien niet zo, maar nu voelt hij wel goedkoop aan. Maar de ketting koste ook niet veel. Ik kocht deze ketting voor €2.96

ketting kwast- theorangegarden
Ook kocht ik een platte oogschaduw kwast. Ik heb al genoeg make up kwasten maar goed wilde deze toch proberen. De kwast is gemaakt van echt haar, paarden haar om precies te zijn. Toen ik de kwast binnen kreeg zat hij in een plastice verpakking. Dat vond ik wel fijn. Mijn eerste indruk was dat de haren vrij stevig waren en bij het aanbrengen van oogschaduw prikken de haren niet en hij neemt veel product op. Ik heb de kwast nog niet  gewassen om te zien of hij haren verliest. Maar hier ben ik tot nu toe tevreden over. En hier betaalde ik maar €0.82 voor.

De andere ketting is goudkleurig en er zit een pareltje en steentje aan. Ik vond dit een schattig kettinkje. En niet zo heel speciaal verder. Het materiaal is ook van aluminium en daarom ook erg licht. Hier betaalde ik €0.45 voor.

loveketting-theorangegarden

Ook kocht ik twee spulletjes voor het decoreren van taarten en cupcakes. Ik heb een mold gekocht met als thema ‘baby’. Toen ik deze binnenkreeg vond ik hem alleen erg klein. Ik had hem veel groter verwacht. Dit is de eerste keer dat ik zo een mold koop dus ik weet niet of dit een normaal formaat is. Ik betaalde hiervoor €8.24

Baby mold -theorangegarden

 

Ik heb nog iets besteld alleen tot mijn verbazing zat dit niet in mijn pakketje. ik ben toen op de site gaan kijken en zag dat hij nog verzonden moest worden. Nu staat er dat hij al een tijd geleden verzonden is, alleen heb ik hem nog steeds niet binnen. De bestelling zou tussen de 10-20 dagen binnen komen. Mijn eerste pakket kreeg ik binnen 10 dagen (zonder verzendkosten te betalen) en mijn tweede pakket is tot nu toe nog steeds niet binnen gekomen. Ben erg teleurgesteld. Nadeel van het bestellen via deze online shop is dat de klantenservice erg moeilijk te bereiken is. Je krijgt geen snelle antwoorden op je mailtjes en het duurt allemaal erg lang. Ik ben er daarom nog steeds mee bezig. Verder ben ik erg tevreden over mijn aankopen!

Update; Ik heb de vermiste bestelling toch nog na een aantal mailtjes heen en weer gestuurd te hebben ontvangen. Alleen was de verpakking van het product beschadigd en het product zelf vies. Er zaten allemaal vieze dingen in waardoor ik weer een klacht heb ingediend. Dit is nu opgelost. Ik kon namelijk kiezen tussen twee opties; ik zou hetzelfde product opnieuw opgestuurd kunnen krijgen of ik krijg een tegoed bon van 5 dollar. Ik koos voor het tweede, aangezien ik dit item al ergens anders besteld heb en de waarde van de coupon was hoger dan het product wat ik er heb gekocht. Alles met alles, jammer van zulke blunders, maar wel een fijne service. Kreeg dit keer een stuk sneller reactie dan voorheen.

Wat vinden jullie van deze random spulletjes? En kende je deze webshop al?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Imane 14 mei 2014 at 12:18

  heey leuke gadgets! ik kende de site al en ik vind die sieraden op de site altijd zo leuk! maar jammer dat het van aluminium kwaliteit is :( maar goed om te weten bedankt! xx

  • Reply theorangegarden 14 mei 2014 at 13:43

   Dank je Imane! Ja klopt, ze hebben ook veel andere spulletjes die wat meer kosten, misschien dat de kwaliteit wat beter is.

 • Reply Nilou 14 mei 2014 at 13:28

  Jammer van dat ene item! Wel leuk die kettingen voor zo een laag prijsje!

  • Reply theorangegarden 14 mei 2014 at 18:02

   Ja klopt. Ik hoop dat ik hem nog zal ontvangen. Als dat het geval is zal ik hier een update over plaatsen.

  Leave a Reply