Bijgerecht, Food

Cajun Wedges

Canjun Wedges- Theorangegarden

Ik maakte laatst deze makkelijke en snelle cajun wedges uit de oven. De aardappelen worden in de oven gebakken en je hebt er dan even geen omkijken naar. Lekker makkelijk als je nog genoeg moet doen!

Benodigdheden:

6-8 Aardappelen (Kruimig)
1 el. Cajunpoeder
Peper en (zee)zout naar smaak
Scheutje olijfolie

Bereiding:

Warm de oven voor op 200°C.

Was de aardappelen en snijd ze in wedges.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de aardappel wedges op.

Strooi er de kruiden over heen en de olijfolie en mix dit goed door elkaar.

Bak dit in de oven voor ongeveer 40 minuten het ligt eraan hoe dik je de aardappelen hebt gesneden om te checken kun je ze prikken met een vork.

Haal de aardappelen uit de oven wanneer ze gaar zijn en breng eventueel nog op smaak. Serveer direct! Enjoy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Chaima 25 november 2014 at 00:09

    Lekker! Ik maak het ook wel eens, heb het lang niet op. misschien maar weer eens doen!

  • Reply Fatiha 25 november 2014 at 11:34

    Wauw super gemakkelijk en lekker! Ik ben dol op aardappelen uit de oven. Ik maak het wel 3x per week hihi.

  • Leave a Reply