Review

Review Rosti Mepal Lunchbox Elipse

Review rosti mepal lunchbox- theorangegarden

Een paar weken geleden heb ik meegedaan aan een winactie op culinessa.com een super leuk blog waar je veel inspiratie uit kunt halen. Daarnaast vind ik haar styling en foto’s vaak echt prachtig! Dus neem zeker een kijkje. Terug naar de winactie, ik heb dus 2 spullen gewonnen van Rosti Mepal, een lunchbox Elipse en een drinkbeker.

Rosti Mepal is een bekend merk en bestaat al meer dan 60 jaar. Ik leerde dit merk het eerst kennen in mijn ouderlijk huis. Mijn moeder kocht dan de bewaarbussen om pasta en dergelijke in te bewaren. Natuurlijk ook de lunchboxen waarin volgens mij wel bij elk huishouden de boterhammen de deur uitgingen.

Op het moment werk ik niet, maar mijn man wel. Ik vond het daarom erg leuk om met de winactie mee te doen en voor hem die lunchbox te winnen en dat is gelukt! Hij neemt het nu elke dag met veel plezier mee naar werk en vind het super handig. Ik zal jullie daarom in dit artikel vertellen wat ik ervan vind.

De Elipse lunchbox ziet er op het eerste gezicht erg mooi en strak uit in de vormgeving. Ook vind ik de elastische band erg handig zo weet je zeker dat de lunchbox dicht blijft in je tas. Wat ook fijn is om te weten is dat de Elpise geschikt is in de vaatwasser en de producten BPA vrij zijn.

Review rosti mepal lunchbox 1- theorangegarden

Wanneer je de lunchbox opent bestaat het ui 2 delen. Een boven gedeelte en een onder gedeelte, ook zit daar een klein rond plastic bakje bij wat erg handig is voor kleine dingen zoals een dressing, olijfjes, augurken, geraspte kaas etc.

Review rosti mepal lunchbox 2- theorangegarden

Het fijne aan deze box is dat je het onderste gedeelte in de magnetron en  kunt doen. Mijn man werkt soms de nachten en neemt dan een warme maaltijd mee, vaak is het zo dat ik wat klaarmaak wat hij koud kan eten en toch goed vult. Nu kan hij het dus eindelijk ook opwarmen op werk en dat werkt makkelijk. Door in het bovenste gedeelte je bestek te leggen word je bestek ook niet vies en kun je makkelijk eten uit de lunchbox.

Review rosti mepal lunchbox 4 - theorangegarden

Ik vindt dit echt een ideale lunchbox waar heel goed over na is gedacht. Één klein nadeel is dat het voor de boterhammen niet groot genoeg is. Mijn man neemt namelijk vier boterhammen mee en dat past hier helaas niet in. Voor lekkere salades en maaltijden is hij groot genoeg en dus ideaal om mee te nemen, dan hoeft hij ook niet zoveel boterhammen mee te nemen. Een aanrader dus!

De producten van Rosti Mepal kun je hier online kopen.

Review rosti mepal lunchbox 3 - theorangegarden

Was jij bekend met het merk van Rosti Mepal? Zoja, wat heb jij ervan in huis?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Andrea 10 december 2014 at 15:47

    Wow, dit klinkt superhandig! Ik ga zeker op zoek naar deze lunchbox, ik hou er altijd van om salade én brood mee te nemen, en met deze lunchbox zou ik dan niet meer hoeven hannesen met broodzakjes en trommel :p

    • Reply theorangegarden 10 december 2014 at 18:28

      Klopt! Je zou het brood dan bovenin kunnen leggen en de salade onderin echt heel handig!

    Leave a Reply