Dit is een super makkelijk to go hapje. Je hebt helemaal niet veel nodig om te maken en dit zijn ingrediënten die we misschien allemaal wel in huis hebben. Natuurlijk kan je met bladerdeeg niet fout gaan, ik vind namelijk vrijwel alles lekker met bladerdeeg. Je kunt bladerdeeg gebruiken voor zoete en hartige gerechten dus het is handig om altijd een pakje in de vriezer te hebben. Ik deel vandaag een makkelijk recept van een bladerdeeg hapje met roomkaas.
Benodigdheden:
1 pakje roomkaas.
1 pakje bladerdeeg
Honing
Fijngehakte walnoten of amandelen
Bereiding:
Snijd de bladerdeeg door de helft en vul ze met roomkaas
Je vult ze op dezelfde manier als deze bladerdeeghapjes alleen zonder de inkepingen die kun je weglaten. Hieronder staat aangegeven hoe.
Besmeer de bovenkant met een losgeklopt eitje en bak ze af in de oven tot goudbruin
Doe er op elk bladerdeeg hapje een beetje honing op en strooi hierover de noten.
Laat afkoelen en smullen maar. Enjoy!
5 Comments
Ze zien er prachtig uit! Ik ben gek op room kaas, ik zou het alleen wel zonder de honing doen, want daar houd ik niet zo van.
ik heb deze combinatie vaak gezien… ben wel benieuwd
Goede combinatie! Ziet er mooi uit ook.
Dit is een van me favoriet!
Heerlijk bij ‘n pot Marokanse mint thee.
Heerlijk idd met mint thee, mijn favoriet!