Food, Hapjes

Bladerdeeg hapje met Roomkaas

Roomkaas hapje- theorangegarden

Dit is een super makkelijk to go hapje. Je hebt helemaal niet veel nodig om te maken en dit zijn ingrediënten die we misschien allemaal wel in huis hebben. Natuurlijk kan je met bladerdeeg niet fout gaan, ik vind namelijk vrijwel alles lekker met bladerdeeg. Je kunt bladerdeeg gebruiken voor zoete en hartige gerechten dus het is handig om altijd een pakje in de vriezer te hebben. Ik deel vandaag een makkelijk recept van een bladerdeeg hapje met roomkaas.

Benodigdheden:

1 pakje roomkaas.
1 pakje bladerdeeg
Honing
Fijngehakte walnoten of amandelen

Bereiding:

Snijd de bladerdeeg door de helft en vul ze met roomkaas

Je vult ze op dezelfde manier als deze bladerdeeghapjes alleen zonder de inkepingen die kun je weglaten. Hieronder staat aangegeven hoe.

Besmeer de bovenkant met een losgeklopt eitje en bak ze af in de oven tot goudbruin

Doe er op elk bladerdeeg hapje een beetje honing op en strooi hierover de noten.

Laat afkoelen en smullen maar. Enjoy!

Roomkaas hapje1- theorangegarden

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Sophie Hol 17 december 2014 at 13:19

    Ze zien er prachtig uit! Ik ben gek op room kaas, ik zou het alleen wel zonder de honing doen, want daar houd ik niet zo van.

  • Reply Layla 17 december 2014 at 14:06

    ik heb deze combinatie vaak gezien… ben wel benieuwd

  • Reply Eef 17 december 2014 at 22:48

    Goede combinatie! Ziet er mooi uit ook.

  • Reply Khadija 9 januari 2015 at 14:08

    Dit is een van me favoriet!
    Heerlijk bij ‘n pot Marokanse mint thee.

    • Reply theorangegarden 10 januari 2015 at 00:44

      Heerlijk idd met mint thee, mijn favoriet!

    Laat een reactie achter bij Sophie Hol Cancel Reply