Ik hou van pindakaas en tot nu toe heb ik niemand ontmoet wie er niet van houd. Ik maakte deze pindakaas koekjes en je hebt maar drie ingrediënten nodig om deze koekjes te maken. Die ook nog eens hoogst waarschijnlijk in je keuken te vinden zijn. Het recept is ook glutenvrij! Ben je benieuwd naar het recept, lees dan gauw verder!
Benodigdheden: (16-18 st.)
150 gr. Pindakaas
100 gr. Suiker
1 ei
Bereiding:
Doe de bovenstaande ingrediënten in een kom en mix dit bij elkaar. Ik deed dit gewoon met een vork en dat ging prima.
Maak kleine balletjes en leg dit op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.
Vervolgens druk je er met een vork of een speciale koekjes drukker op. Zo worden de koekjes platter en hebben ze een leuk patroontje.
Bak de koekjes af in de (voor verwarmde) oven op 180°C voor ongeveer 15 minuten.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster en voor je het weet kun je er lekker van genieten. Enjoy!
3 Comments
Ik kan zelf niet goed tegen pindakaas; krijg er uitslag van op mijn gezicht. Maar ik ben altijd benieuwd hoe dit zou smaken met een plaatsvervangende pindakaas zoals zonnebloempasta of hazelnoot/amandelpasta…just a little bit lazy these days :P
Ja kun je proberen, voor alles is een vervanging <3
Ohh yummie! Ook leuk om met de kindjes te maken op deze regenachtige vakantiedag.. xx Daniëlle