Craft, Kids Corner

Kleurplaten astronaut en raket.

kleurplaten astronaut, ruimte, kinder kleurplaat, ruimte kleurplaat, raket kleurplaat.

Wij hadden laatst een ruimte thema behandeld waar ik al eerder over heb verteld. We maakte een maan met kraters en een raket. Ook maakte ik kleurplaten van de ruimte. Ik deel ze vandaag weer op mijn blog! Met de printables zodat het beschikbaar is voor iedereen om uit te printen!

Al eerder vertelde ik dat mijn zoontje de ruimte te gek vind en het eerste wat hij dan ook doet wanneer wij buiten lopen en het donker is, is mij vragen: “Waar is de maan?”.

Ik maakte een kleurplaat van een astronaut en de ruimte met een raket en een aantal planeten.

De Astronaut kleurplaat

De Raket kleurplaat

Mocht je de kleurplaten uitprinten en inkleuren dan zal ik het echt super leuk vinden wanneer je deze met mij deelt via Instagram (@The_Orange_Garden), Twitter (@Theorangegarden) of Facebook (The orange garden).

Wil je op de hoogte blijven van al mijn blogpost volg mij dan via bloglovin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply