Deegwaren, Food

Turkse Pizza met Wraps

turkse pizza  - theorangegarden

Soms heb je van die dagen dat je zin hebt in iets met deeg maar geen zin of tijd hebt om dat te maken. Dit is een snelle oplossing om turkse pizza met wraps te maken. Kijk snel verder voor dit makkelijke recept!

Benodigdheden:

Wraps
250 gr. Gehakt
1 paprika
1 ui
2 tomaten
1 blikje tomatenpuree
1,5 thl. Paprika poeder
2 el. Olie
Scheutje water

Peper en zout naar smaak

Bereiding:

Snijd de paprika, ui en tomaten in stukken en doe dit in de keukenmachine en maal dit fijn.

Leg dit in een diepe kom samen met het gehakt en de kruiden en meng dit met een lepel goed door.

Doe de wrap in een koekenpan en verdeel een paar eetlepels gehakt mengsel over de wrap.

Verhit de pan en leg er een deksel op zo gaart de bovenkant ook mee. Wanneer de bovenkant niet goed gaar is of je twijfelt keer de turkse pizza dan om voor een paar seconde.

Wanneer de pizza klaar is leg je deze onder een theedoek. Schrik niet als je pizza een beetje krokant is en je denkt dat het verpest is. Wanneer je het namelijk onder een theedoek legt, zul je merken dat de pizza lekker zacht word waardoor je het makkelijk te rollen is.

Serveer met salade en een knoflooksaus and your’e done! Super makkelijk en snel. Enjoy!

turkse pizza, pizzawrap,

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply Umm A&Z 17 februari 2015 at 13:03

    Ik zat er pas aan te denken om turkse pizza met wraps te maken Omdat ik zo slecht ben in deeg dingen maken!

    Duss dit recept komt als geroepen, die ga ik binnenkort uit proberen….

    Thnx

    • Reply theorangegarden 19 februari 2015 at 16:17

      Ben benieuwd wat je ervan zult vinden Umm A&Z <3

  • Reply Layla 17 februari 2015 at 21:59

    ahhh lekker be er dol op… het is al weer een tijd geleden dat ik het heb gemaakt… ik maak ook het deeg helemaal zelf alleen zo veel werk en slecht voor me rug… ik gat het een keer met wraps proberen

  • Reply Kim 18 februari 2015 at 18:29

    Hmm lekker. Ik heb deze weleens gemaakt toen we op vakantie gingen. Ik ga dat van die theedoek wel proberen, ik rolde ze namelijk altijd meteen op, omdat ze anders hard werden.

    • Reply theorangegarden 19 februari 2015 at 16:17

      Ja dat helpt echt! Trust me hihi

  • Reply kelly 19 februari 2015 at 14:56

    Wat een goed idee, maar wordt het gehakt echt wel goed gaar zo? Mooie fotos!

    • Reply theorangegarden 19 februari 2015 at 16:20

      Ja het gehakt word echt gaar, ik keer ze daarom voor de zekerheid om en dan kun je altijd checken door een klein beetje gehakt te pakken om te zien of het goed gaar is. Tot nu toe is het altijd goed gelukt. Bedankt, voor je complimenten Kelly!

  • Reply Aisha 17 mei 2015 at 16:46

    Assalaamu alaykoem, het klopt toch dat je het recept voor wraps maken online had staan? Ik kan hem namelijk niet meer vinden.. haha

    • Reply theorangegarden 18 mei 2015 at 09:55

      Wa alaikum salaam Aisha, ik denk dat je dit recept bedoeld:http://theorangegarden.nl/2014/09/23/tacos/ hier haalde ik wel kleintjes uit dus je kunt het recept misschien beter verdubbelen maar dat ligt natuurlijk aan de hoeveelheid saus je wilt maken voor de pizza <3

      • Reply Aisha 18 mei 2015 at 10:58

        Ja baarakAllaahu fieki! Heb de pizza’s gisteren gemaakt en het was heerlijk yummie

        • Reply theorangegarden 22 augustus 2015 at 12:02

          Wa fieki barakAllaah Aisha, super! Heel erg leuk om te horen <3

    Laat een reactie achter bij kelly Cancel Reply