Dranken, Food

Avocado Milkshake

avocado milkshake-theorangegarden

Een persoonlijk feitje, is dat ik geen melk drink. Al sinds mijn tweede jaar lust ik het niet. Ik vind het echt jammer en heb het zelfs proberen te drinken, maar het is gewoon niet mijn ding. Nog steeds wil ik een keertje de melk vers van de boer drinken. Ik heb namelijk begrepen dat die een stuk lekkerder is en dat de meeste die geen melk lusten uit een pak, de melk van de boer wel drinken. Dus wie weet!

Dit is ook de reden dat ik sneller een smoothie maak dan een milkshake. Ondanks dat, heb ik toch een aantal uitzonderingen. Als ik moet kiezen welke milkshake ik wil maken, dan is de kans groot dat ik een avocado milkshake maak. Deze is dan heerlijk romig en in combinatie met een zoete banaan vind ik het perfect. Zo krijg ik toch mijn zuivel binnen!

avocado milkshake3-theorangegarden

Benodigdheden:

1 Avocado
1 Banaan
1 Liter melk
2 el. Rauwe honing

Bereiding:

Doe de avocado, melk, banaan en de honing in de mixer en blend dit samen.

avocado milkshake2-theorangegarden

Proef even of het zoet genoeg is en of het de juiste dikte heeft. Mocht je de shake te dik vinden doe er dan een beetje melk bij, is hij niet zoet genoeg doe er dan nog rauwe honing in.

avocado milkshake1-theorangegarden

Serveer dit koud, dan is het het lekkerst!

Tip; Maak een smoothiebag voor een extra koude milkshake!

Wat is jou favoriete milkshake?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply chaima 22 juli 2014 at 19:22

    Ah jammie! Deze shake heb ik ook al vaak op afgelopen maand. Heerlijk. Ikzelf doe ipv honing wat dadels. En ik voeg er wat amandelen of amlou aan toe of ik doe ipv melk amandelmelk.

    • Reply theorangegarden 22 juli 2014 at 20:40

      Dadels vind ik ook heerlijk in een shake. Amlou heb ik nooit geprobeerd, klinkt ook lekker!

    Leave a Reply