Review

Review: Baking Cups van Keekspullen

keekspullen, baking cups, bakingcups, muffin, cupcakes,

 Keekspullen is een webshop met leuke bakspullen en ook kun je er taarten, cupcakes en nog veel meer (h)eerlijke dingen bestellen. Wil je nog meer van het assortiment zien van keekspullen, zie hier dan de unboxing van het pakketje wat ik van hen gekregen heb. Ik had al een tijdje deze leuke baking cups liggen van keekspullen.

Op de eerste plaats, vind ik ze persoonlijk super leuk. Ze zijn beschikbaar in andere kleuren, maar de kleur die ik heb vind ik stiekem het leukst! Vrolijke stippen in alle kleuren van de regenboog. De cups zijn van stevig karton gemaakt heel anders als je de welbekende muffin papiertjes gewend bent.

Ik heb ze getest en er regenboog cupcakes in gebakken.

regenboog cupcakes 2 - theorangegarden

De baking cups blijven lekker stevig en je kunt ze daarom gewoon op een bakplaat leggen om te bakken en hoeven ze niet persé in een muffinvorm. Ze behouden zowel hun vorm als kleur mooi in de oven. Wel kregen de baking cups een beetje last van vetvlekjes, maar eerlijk gezegd stoorde ik me hier niet heel erg aan. Het zijn kleine vlekjes en je hebt er geen last van als je de cup aanraakt.

Ik merkte dat het ook heel makkelijk was om het cakeje eruit te krijgen, ik weet niet of dit aan het beslag lag of aan de vormpjes. Het zelfde beslag deed ik namelijk ook in normale muffin papiertjes en die plakte wel aan het cakeje.

Nu gebruikte ik de baking cups voor het bakken, maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om een traktatie in te doen, chips, popcorn of zelfs ijs. De bakjes lekken niet en zijn stevig genoeg.

keekspullem #keekspullen #bakspullen

Zou ik de baking cups nog een keer aanschaffen? Ja, ik vind ze echt leuk en zal ze daarom zeker nog een keer kopen. Misschien niet voor het thuis bakken zomaar, maar vooral voor feestjes, traktaties en leuke gelegenheden. Het is toch een eye catcher op tafel vind ik!

Voor 20 stuks betaal je €4,25 en ze zijn verkrijgbaar bij keekspullen.nl, een tip van mij volg hun Facebook/Instagram page er komen vaak kortingen en acties langs die je niet wilt missen!

Disclaimer: In deze post komen er producten voor die mij zijn opgestuurd door een bedrijf, dit beinvloedt mijn mening betreft deze producten niet.

 

Wat vind jij van de baking cups? En zou jij ze kopen/gebruiken?

Laat me weten wat je ervan vind in de comments ben benieuwd naar jou mening!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply michelle 13 februari 2015 at 07:07

    Slm lkm, ik heb ze wel eens bij de Action gekocht en vond het ook heel leuk. Idd zonder muffinvorm is het wel beter, scheelt afwas whick I disdisdisDISlike.

    • Reply theorangegarden 13 februari 2015 at 10:33

      Heb die van de action noot geprobeerd en inderdaad een goed pluspunt geen afwas haha <3

  • Reply Layla 13 februari 2015 at 10:55

    deze zijn leuk!!! Ook veel steviger dan die slappe cupcake vormpjes

    • Reply theorangegarden 13 februari 2015 at 13:50

      Ja klopt!

    Leave a Reply