Review

Review BitesWeLove box

biteswelove 8- theorangegarden

Ik kreeg een snackbox opgestuurd door Biteswelove om uit te proberen. Ik kreeg de Pure box opgestuurd en ik moet eerlijk zeggen dat niet zo mee ging met de hype van het puur eten en het meer eten van besjes en zaden. Dus was ik erg benieuwd hoe deze box mij zou bevallen.

Als eerst even in het kort over BitesWeLove. BitesWeLove biedt abonnementen aan met natuurlijke tussendoortjes. Je hebt drie verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. Pure bites,Power bites, en de Guilty Pleasure bites. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kun je elke week de box verwachten. In een box zitten 4 zakjes met bites en kost €4,95(inclusief verzending). Ik zal vandaag delen wat ik vond van de box, de zakjes bites en of dit voor mij voor herhaling vatbaar is.

biteswelove 2- theorangegarden

Als eerst zo ziet de box er compleet uit. Ik vond het trouwens wel grappig dat er dit in stond, nadat ik er een zakje uithaalde. De box ziet er verder mooi en strak uit.

biteswelove 8- theorangegarden

De portie is een handje vol ongeveer per zakje.

Nu naar de smaken!

No.33 Machu Picchu

Een mix van amandelen, Inca bessen en chocolade druppels. Ik vond deze mix wel lekker, pure chocoalde en amandelen. De inca besjes vond ik zoals in de no.1 superfruit bites wat minder, ik moet misschien gewoon wennen aan de smaak, maar hou jij wel van besjes dan zal je dit ook wel lekker vinden.

biteswelove 6- theorangegarden

No.09 Go Nuts

Een mix van pacannoten, cashewnoten en hazelnoten. Ik ben dol op noten dus dit was een droom, een droom van lekkere noten.

biteswelove 7- theorangegarden

No. 03 Nuts in blue

Een mix van rozijnen, cashewnoten en zwarte bessen. Dit was mijn favoriet uit de hele box. Misschien omdat de smaken mij al bekend waren. Ik vind de combinatie erg lekker en dit zakje was daarom ook zo op.

biteswelove 3- theorangegarden

No. 01 Superfruit

Een mix van moerbeien, goji bessen, Inca bessen en pompoenpitten. Dit was de meeste verassende bites uit deze pure box. Ik had ondanks de hype eigenlijk nooit goji besjes geprobeerd en moerbijen. Ik weet niet waarom het mij nooit trok, maar vind het nu super lekker! Ik zal dit daarom ook vaker eten, het voelt altijd goed als iets wat super gezond is mij ongelijk bewijst, dat het dus eigenlijk heel lekker is.

biteswelove 5- theorangegarden

Dit was de box en heb in het kort verteld wat ik wel en niet lekker vond. De pure box is voor mij zeker wel een aanrader, ik zou graag nog de guilty pleasure box willen uitproberen of de energy box, nog even nadenken welke de volgende word.

Het gemak dat het bezorgd wordt en samengesteld wordt naar jou wensen maakt het een stuk makkelijker om bewuster te snacken. Check daarom zeker BitesWeLove.nl voor de andere abonnementen en andere bites.

biteswelove 1- theorangegarden

Welke box spreekt jou het meest aan? En wat vind jij van deze box?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jorien 27 maart 2015 at 00:09

    Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het lijkt me wel heel erg lekker zeg. Ik hou van nootjes, zaadjes en gedroogd fruit.

  • Leave a Reply